Kedvenc recepted mustáros hús témakörben?
Figyelt kérdés
2012. júl. 3. 14:29
2/5 anonim válasza:
A hust - lehet csirkemell, szűz, karaj, jól bemustározom, és felcsikozom. Majd szalonna zsiron nagy lángon megsütöm, kis fehér bort teszek rá, majd azzal is sütöm kicsit a zsirjára. Borsozom, kicsit sózom, vigyázat a szalozza zsir sós. Ha kifehéredett, ropogós sült krumplival keverem, hasonlóan a brassóihoz. Salátával tálalom. Ha sertéshus, akkor jól kiklopfolom és ugy csikozom fel.
3/5 anonim válasza:
Nekem is a Hagymás rostélyos! :) :D
4/5 anonim válasza:
1. Rántani való husit klopfolod, besózod.
2. Csirkemájat tésztaszűrőbe rakod, lobogó vízbe csak annyi időre mártsd bele, hogy a véres lé kiforrjon belőle
3. A husi egyik oldalát mustárral jó vastagon kend meg, rakj az egyikj végébe egy csirkemájat, és a másik végét hajtsd rá
4. Vagy: összetűzöd, és panírozod, rántod (anyóstól tanult)
5. Vagy: panír nélkül 2 réteg alufólia-csíkba belecsomagolod, bő forró zsírban kisütöd. Összesen 25 percig sütöd, közben egyszer átfordítod a másik oldalára.
Ha tovább sütöd a fóliában levő husi túlságosan megsül és kiszárad! Nem kell félni, valóban átsül. (TV-recept)
5/5 anonim válasza:
A csikremell szeleteket megsütöm, utána bekenem mustárral, teszek rá főtt brokkolit/karfiolt esetleg kukoricát, reszelek rá sajtot, és berakom a sütőbe egy kis időre hogy a sajt megpiruljon rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!