Te is kenyérrel eszed a dinnyét?
Figyelt kérdés
Nálunk mamám meg én azzal eszem és ha valakinek mondom hülyének néz. Van még aki azzal eszi?:)2012. júl. 1. 21:25
1/20 anonim válasza:
Én nem, de mindenki úgy eszi, ahogy neki jól esik! Én gyerekkoromban a csokit ettem kiflivel, isteni volt. Ma már inkább figyelek a kalóriákra :D
3/20 anonim válasza:
Én igen:))
A szőlőt, a körtét, a cseresznyét, stb is.
4/20 anonim válasza:
Neeem,jesszus. De régen dédmamámmal ettem szőlőt kenyérrel. Ma már le nem menne a torkomon. :)))
5/20 anonim válasza:
Én csak néha.
De mindenki azzal eszi amivel kívánja :D
6/20 anonim válasza:
A görögdinnyét mindig, kizárólag kenyérrel eszem.A szőlőt,almát, körtét is szeretem vajas kenyérrel enni.A többi gyümölcsöt meg csak magában szeretem.
7/20 anonim válasza:
Én is kenyérrel eszem! Valamiért így jobban ízlik...
10/20 anonim válasza:
dédnagymamám és a nagymamám mondta hogy kenyérrel ették a szőlőt és a dinnyét de még nem láttam soha hogy igy ették volna .de én nem birnám megenni az biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!