Mit csináljak a kenyérrel ebben a melegben?
Figyelt kérdés
Mindig többet veszünk egyszerre és betesszük a fagyasztóládába. Aztán mikor fogy az éppen aktuális kenyér, akkor elővesszük az egyiket és egy éjszaka alatt kiolvad teljesen. Nem vizes, teljesen puha, csak most a melegben nagyon hamar bepenészesedik. Nylon zacsiban tároljuk. Mit tegyek, hogy tovább eláljon?2008. júl. 4. 15:40
1/8 anonim válasza:
probàld meg ne zacsiba,hanem vàszonkonyha kendöbe tekerni.talàn nem fog penészedni.valoszinü az a gond hogy a zacsi pàràs lesz a melegtöl az ràcsapodik a kenyérre,és igy penészedik.
nekem a kendö bevàlt
2/8 anonim válasza:
Én a kenyeret nyáron a hűtőben tartom - lassabban szárad meg, és nem penészedik.
3/8 anonim válasza:
Szia, a csomagolt szeletelt kenyeret veszünk általában egy az egyben beteheted mélyhűtőbe úgy ahogy van. Lefagyasztod. Mikor elfoyg a friss kenyér kiveszed a hűtőből kiteszed a konyhapultra és egy két óra alatt teljesen kiolvad és puhább lesz mint mikor betetted.(ha későn vennéd ki és sürgősen kell kenyér :) akkor meg egy fél pillanatra beteszed a szeleteket a mikróba és kész is ) Napokig bent lehet a hűtőben, nem lesz semmi baja ráadásul nem szárad ki és meg sem penészedik! Puha maradt. Próbáld ki!
4/8 anonim válasza:
Mi a kenyértartóban tartjuk papír zacsban.
5/8 anonim válasza:
én megenni szoktam, de lehet belőle állatfigurát vagy bármi egyebet faragni, csak a fantázia szabhat határt, esetleg labdázni is lehet vele, vagy szexuális segédeszközkéntis használható, tényleg azt csinász vele amit akarsz vazze
6/8 anonim válasza:
Az utolsó válaszolótól kérdezném, hogy neki örömet okoz, hogy ekkora bunkó paraszt????
7/8 anonim válasza:
nálunk mindig van a fagyasztóban kenyér de még zsemle is. én este szoktam elővenni reggelre kész. vászon zacsiba szoktam felaksztani, és a nyirkosság is el tud párologni.
8/8 anonim válasza:
Nem értem, hogy a jó válaszok miért vannak lepontozva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!