Jégdarabkás lett a házi fagyim. Hogy lehet ez?
Van egy roszhírem...
A fagyi a felolvadt cukortól és a telített zsíroktól lesz olyan krémesen lágy, mint a cukrászdákban...
Magyarul tejszínnel és sok cukorral kellene csinálnod, ami nem biztos hogy jövedelmezőbb, sőt sztem még rá is fizetnél..
Azt nem tudom hogy figyelsz-e az alakodra/étkezésedre, de ha nem szeretnél meghízni vagy épp diétázol, akkor az ilyen cukros és zsíros ételeket sajna kerülni kell..
Én is próbáltam ,már ezerféle képpen(én diétás) fagyit, vagy jégkrémet csinálni, de mindnél ugyanez volt, mint amit írsz. Fagyott jégkása.
Próbáltam pudingporral, zselatinnal, tojással-többféleképpen, többszöri turmixolással, joghurttal... blabla..
Minddel ugyanez lett a végeredmény. Nemrégiben egy cukrásznak panaszkodtam hogy a fogyózókra miért nem gondolnak fagyi-és jégkrém téren és ő világosított fel hogy a miért nem létezik diétás fagyi vagy jégkrém. Mert a stabilizátorok, és keményítők, sűrítőanyagok miatt senki ne venné meg. Márpedig ha kihagyják belőle a krémességért felelős anyagokat(cukor, tejszín) akkor valahogy el kellene érni ugyanazt a hatást és azt csak ilyenekkel lehetne. Ez sem a gyártóknak sem a vásárlóknak nem érné meg, ráadásul elképzelhetően csillagászati összegekből lehetne kihozni, hogy ne legyen a business veszteséges.Na mind1.
Szóval azért hajrá, hátha sikerül valahogy kisilabizálnod, hogy hogyan kell csinálni!
(Én csak azért írtam, hogy ha sehogy sem sikerül, akkor tudd hogy a hiba nem benned van!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!