Ha csinlok vmilyen turmixot, és lefagyasztom, akkor milyen lesz?
Egyáltalán megvagy? Vagy olyan jégkásás lesz? Kiváncsi vagyok, hogy mi lesz belőle? Ti próbáltátok már?
A másik, hogy barackból is lehet finom turmixot csinálni? Ha igen, mondanátok 1-2 receptet?
én szoktam fagyit csinálni így(:
Tegnap pl. málnát csináltam,már meg volt plöttyedve nem tudtam volna más csinálni vele.Leturmixoltam,tettem bele kókuszreszeléket,pár csepp vizet(hogy ne legyen olyan sűrű) és két kocka csokit apróra vágtam és azt.Miután jól összeturmixoltam műanyag pohárba öntöm és beteszem a fagyóba,egy 20-25perc után beleteszek egy műanyag kis pálcaszerűt(régen volt a joghurthoz és úgy lehetett megfagyasztani).Isteni finom volt,alig vártam,hogy megfagyjon és megehessem(:
Csináltam már fagyit almából,szederből,barackból,banánból.
Receptet nem igazán tudok mondani,én mindig ami eszembe jut azt teszek bele.
Csináltam már olyat pár csepp rum aromával ízesítettem,őrölt fahéjjal,citromlével,vaníliás cukorral hintettem meg.
Nekem nagyon bejött ez a dolog,nem tudom megunni,mindig kitalálok valami újat,csináltam már sok gyümölcsből együtt is(:
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!