Görög salátába meg kell hámozni a kígyó uborkát?
Figyelt kérdés
2012. jún. 23. 13:27
1/9 A kérdező kommentje:
És meg kell sózni a felaprított összetevőket, vagy nem?
2012. jún. 23. 13:29
2/9 anonim válasza:
Nem kell meghámozni a kígyóuborkát,fűszerként a görögsaláta fűszer keverék volna a legjobb rá.
3/9 anonim válasza:
A kígyóuborkát én sem szoktam hámozni, csak alaposan átmosom folyóvíz alatt. Ha nem előre összeállított, boltban vásárolt fűszerkeveréket használsz, hanem saját fűszereket keversz, akkor bizony egy pici só sem árt.
4/9 anonim válasza:
nem kell meghámozni (és semmilyen salátába nem hámozom)
a sózás attól függ, hogy az öntet mennyire sós
5/9 A kérdező kommentje:
Kis citromos, bazsalikomos olivaolajjal szeretném csak meglocsolni. Ez így jó lesz? És így akkor ugye kell egy csipet só is?
Köszönöm a válaszokat!
2012. jún. 23. 13:51
6/9 anonim válasza:
A dresszingbe rakhatsz sót. :) Speciel én nem szoktam sózni a salátákat..
7/9 anonim válasza:
Ha érzékenyebb az epéd, gyomrod, akkor ajánlom hámozd meg, mert a héjával kinlódik legtöbbet az epe. Párom is fájlalta mindig a hasát amikor anyukája csinált ubi salit, de én meg úgy tanultam anyutól hogy leszedem a héját, azóta nem fáj neki. Ha más salit készítek amiben ubi van, akkor is leszedem emiatt. Szendvicsbe is leszedem. Mindig. :)
8/9 anonim válasza:
Nem kell meghámozni az uborkát.
A görög salátát mi nem szoktuk sózni, mert teszünk bele juhsajtot vagy feta sajtot és az nagyon sós szokott lenni, de ha nincs benne sajt akkor sem szoktuk sózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!