Csülök pékné módra? Melyikből?
Figyelt kérdés
Aki sokszor csinált már, annak egyértelmü, de nekem nem:szoval sima vagy füstölt csülökből csináljam? Sehol nem irják hogy melyik, ezért bizonytalanodtam el. Főleg hogy most itthon csak füstölt van. Köszönöm a segítséget.2012. jún. 13. 18:33
11/19 anonim válasza:
Azért ez érdekes, mert pár hónapja a péknés módszernél igencsak tiltakoztál az előre főzés ellen:))
12/19 anonim válasza:
Előzővel egyetértek!
(Változnak az idők, változnak a vélemények)
13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!mindenkinek megy a zöld kéz!!
2012. jún. 14. 14:03
14/19 doboszoli válasza:
Vakok közt a félszemű a király!DDDD)
15/19 doboszoli válasza:
Azóta megpróbáltam, és beláttam, na!
Mit kell "szőrszálhasogatni"?
16/19 doboszoli válasza:
Amúgy örülök, hogy figyeltek rám.)))
17/19 anonim válasza:
Azóta én is kipróbáltam nyersen sütni, és beláttam, na...! :D
18/19 A kérdező kommentje:
Ritkán jutok géphez...szoval főzzem előre vagy sem?
2012. jún. 16. 09:20
19/19 anonim válasza:
Belátásod szerint:)))Így is finom, úgy is, csak maradj a nyers,nem füstölt változatnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!