Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan kell citrommázat...

Hogyan kell citrommázat készíteni?

Figyelt kérdés
Van egy receptem amire citrommáz kell,tojássárgája,porcukor,citromleve,de nekem mindig elázik a tészta tőle,hogyan kell csinálni hogy jó legyen?
2009. júl. 4. 10:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
ÉN csak tojás fehérjével ismerem: 1 tojás fehérjéhez 2 ek porcukor és 1 ek citromlé - ezt nagyon alaposan kikeverni, amig fényleni kezd.
2009. júl. 4. 14:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Van egy még egyszerűbb változat! Porfukorhozz eggyi fitromlevet tegyél fokozatosan h sűrű palacsinta sürüségü állagot kapj! Ezt kenyd rá a tortára és tálalás előtt várj lega. 2 órát!
2009. júl. 9. 20:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Hozzávalók:

20 dkg porcukor

1 evőkanál finomra reszelt narancshéj

2 evőkanál finomra reszelt citromhéj

1 evőkanál narancslé

2 evőkanál citromlé

3 dkg vaj

2 kiskanál tej

Az összetevőket gőz fölött, folyamatos keveréssel besűrítjük, sütikre, tortákra kenjük.

2009. júl. 26. 11:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi a lilyfee (vagy micsoda :D) tortára úgy szoktuk csinálni, hogy citromlé + cukor. Sose rontjuk el! ;-)
2009. júl. 27. 17:38
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!