Hagymasaláta improvizációk? (az enyém lent)
Figyelt kérdés
Egyszerű mint a vonatfütty...
Lila hagyma vékonyra vágva, olívaolaj+só+cukor+ecet
Legjobb másnap, behűtve.
Éste??
2012. jún. 11. 12:57
1/4 anonim válasza:
lilahagyma, feta sajt, natur joghurtos-kapros öntet
2/4 anonim válasza:
Az enyém. A hagymát felszeletelem egy befőttes üvegbe. Egy kis fazékban levet főzök rá. Kb. 3 dc viz, egy kiskanál só, sok cukor, és kevés ecet. Jó édes legyen. Forrón ráöntetni a hagymára. Ebben a lében hül ki. Másnap a hűtőből finom.
3/4 anonim válasza:
Lesózom a hagymakarikákat, kicsavarom, azután bele az ecetes cukros vízbe, rákarikázok paradicsomot, a tetejét megszórom petrezselyemmel, vagy lestyánnal, amit apróra vágok.
4/4 anonim válasza:
Hagymakarikát besózom, majd 1-2 óra múlva kicsavarom, cukros ecetes vízbe rakom + hozzáteszek egy adag (már kihűlt) főtt krumplit, vagy egy adag megfőzött fehér-tarka babot. Amikor összeértek benne az ízek (néhány óra múlva), leszűröm és tartárral öntöm nyakon őket. Úgy megy a hűtőbe másnapig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!