A grill szósz hogy használható?
Figyelt kérdés
2012. jún. 6. 21:09
1/2 anonim válasza:
Grillezés előtt 2-3 órával be kel pácolni vele a húst.
Sütés után ajánlom a tejfölös fokhagyma szószt.
2/2 Lezly válasza:
Én utána szoktam mártani a húst mert úgy még pikánsabb az íze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!