Aszalt paradicsomot csak olajban lehet eltenni?
Figyelt kérdés
Szoktam házilag aszalni/szárítani zöldségeket-gyümölcsöket, amiket aztán befőttes üvegekben tárolok. Szeretnék idén paradicsomot is aszalni, de bárhol olvastam róla eddig, mindenütt azt írják, hogy ha megszáradt, öntsük fel olajjal. (Azt nem említik, hogy miért...) Lehet valami gond abból, ha szárazon tárolom? Csinált már valaki ilyet?2009. jún. 28. 22:21
1/2 anonim válasza:
Az en zoldsegesem nem oljaban teszi el......en nala veszem es isteni finom. Intenzivebb az ize.
2/2 anonim válasza:
Az aszalt zöldségek, gyümölcsök közül a paradicsom a leghajlamosabb a penészedésre. Ha nem biztosak benne, hogy megfelelően alacsony a víztartalma, akkor nyakon öntik olajjal. Én olaj nélkül csinálom évek óta, mert sokkal jobb, egyszer rontottam csak el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!