Hányszor használható fel sütésnél a kókuszzsír?
Nemrégiben próbáltam meg kenyérre is kenni -mivel íztelennek mondták nem tudtam mit várhatok. Teszteltem a férjemmel is -semleges, de kellemes íze volt.
Legelőször húst sütöttem vele, azt pedig a férjem igencsak megdícsérte -pedig csak sima sütés volt, só, bors, kókuszolaj és sertéshús, amit nemigazán kedvelünk, de lágyított az ízén. A szalmakrumplit mi ilyen légkeveréses 1 kanál olajas sütőbe sütjük, és egész más az állaga, mint rendes olaj hozzáadásakor -következő nap is sokkal inkább fogyasztható marad.
Ajánlják a pálma, kókusz és olíva olajakat összevegyíteni -szintén előnyös tulajdonságú lesz.
Ó, és még valami. Akitől beszereztem ezt a szűrt kókuszolajat, azt mondta tonnányi mennyiséget hoznak ebből a minőségből évente Magyarországra, éttermeknek, szállodáknak is, és a legmagasabb minőségbiztosítási eljáráson átesik.
Még nem hallott az enyémhez hasonlóan rossz tapasztalatról.
Malajziából jött a szállítmány, leküldte a szállítólevelet is.
Nos, ha ennek hinni lehet, mivel Ő is kozmetikumokat készít belőle, ugyanakkor állítása szerint évek óta használja a konyhájában, bizonyára nem kéne tőle megijedni.
Mintát akarok küldeni az ÁNTSZ-nek a tűzeset kapcsán, de vidékről csak Édesanyámat tudom megkérni, ha sikerül, az eredményről igyekszem tájékoztatást adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!