Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit kezdhetnék nem csokiból...

Mit kezdhetnék nem csokiból készült "csokinyúllal"?

Figyelt kérdés
Legalább fél kg van belőle.
2012. ápr. 21. 22:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Süsd bele a piskótába.
2012. ápr. 21. 22:33
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Nyilván 2 nyúltól nem, de ha válogatás nélkül minden szemetet magába töm (télapó, szaloncukor, névnapi bonbon stb.), az igenis növeli az esélyét. Nem vagyunk szemetesládák, ha megeszünk valamit annak legyen értelme. Legyen minőségi kaja, de ha nem az, legalább azért együk, mert finom. De csak azért megenni valamit, mert van - szerintem butaság. Inkább nem eszem meg, egyszerűbb, mint letornázni még 5000 kalóriát (a szokásoson kívül).
2012. ápr. 21. 22:34
 13/18 anonim ***** válasza:
darabold fel, csinálj belőle csokis kekszet, reszeld rá süteményre, turmixra, vagy más édességekre, vagy osztogasd szét. Biztos vannak szegény ismerőseid, rokonaid, akik nagyon örülnének neki! Vagy valami kisebb gyermekotthon, ahol szétoszthatnék a gyerekek között.
2012. ápr. 21. 22:39
 14/18 anonim ***** válasza:
44%
6-os, te hülye vagy. szerinted ettől cukorbeteg lesz, vagy elhízik, rögtön? jókat tanácsolsz, hogy dobja ki, pazarlásnak hívják azt. csinálja azt, amit javasoltak, adja oda valakinek, vagy használja fel sütihez. de küldheti nekem is, én hajlandó vagyok megenni:)
2012. ápr. 21. 23:03
 15/18 anonim ***** válasza:
Na az utolsó válaszadó volt a legjobb,ha fél kiló van belőle,nekem is adhatna.Ha nem kell neki,akkor mi szívesen megennénk.
2012. ápr. 21. 23:09
 16/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm az ötleteket!

Muffinba sütöm bele egy részét, a többit pihentetem aztán lesz majd belőle valami.

2012. ápr. 22. 08:53
 17/18 anonim válasza:
Mamám a következőt szokta : babapiskóta, ráreszel ilyet , lekvár, puding, tejszínhab, gyümölcs a tetejére, ( mamám a szaloncukrokat is szépen hosszában felvágja deszkán, és a habra teszi díszítésként, és ilyen masszaizé reszelékkel leszórja... :D
2012. ápr. 22. 11:17
 18/18 anonim ***** válasza:
Nálunk ezekből a sz*rokból (már bocs, de amúgy se ízük, se bűzük, mégis minden évben kapták a gyerekek húsvétra, mikulásra, de nem engedtem nekik megenni, inkább kaptak minőségi csokit) általában máz lett a sütikre/tortákra, persze keverve táblás tortabevonóval, hogy legalább ízük legyen. De volt olyan is, hogy nem bonthattam ki, mert milyen aranyos a csomagolása, így a gyerekek polcán addig állt, hogy megavasodott, én meg kidobtam.
2012. ápr. 23. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!