Mit tegyek, hogy ne dobja le a gomba a bundáját?
Figyelt kérdés
Bepanírozom, kisütöm forró bő olajban, de általában mindig lehullik egy része a bundának. Valami ötlet?2012. ápr. 19. 09:18
1/4 anonim válasza:
Lényeg, hogy legyen száraz. Ha lehet, ne a gombát sózd, hanem a panirt. Ha sózod, akkor inkább "belülről" a lemezeknél. Aztán hántsd fel egy kicsit a felületét villával. Csikokat vájj a felszinébe magyarul.Aztán jöhet a liszt, a tojás, a prézli.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!! :)
Eddig szerintem vizesen paníroztam...
2012. ápr. 19. 09:54
3/4 anonim válasza:
ahogy én szoktam. a tojásba teszek egy kis tejfölt, habverővel simára keverem.
a gomba valóban száraz legyen. liszt, tojás, megint liszt- tojás majd a prézli. én a tenyerembe fogom és rá is nyomkodom a prézlit.
csak tálaláskor sózzuk, mert a sótól sülés közben is vizet enged, amitől elázhat a panír.
4/4 mustafa33 válasza:
H.g. -ra gondolsz? Zárd el a fűtést. Ha pedig cobolyt veszel neki, nem fogja ledobni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!