Lehet még valahol szódavízhez szifonpatront venni, vagy még inkább cserélni?
Figyelt kérdés
A hagyományos 1 literes szifonhoz keresem a 33 grammos CO2-t.2012. ápr. 16. 20:56
1/7 anonim válasza:
A Fogarasi úti Tescoban láttam 2 hete, meg is lepődtem, de a töltését nem néztem. Még habpatron is volt...
2/7 anonim válasza:
Lehet. Nem tudom, hálózatfüggő-e vagy helytől, de a mi környékünkön maszek kis üzletekben, de hálózati üzletekben is lehet kapni (pl. CBA, Penny)
3/7 anonim válasza:
Lehet. Vidéki vagyok, nálunk a kisboltban becserélik. Biztos van a környékeden is ilyen bolt, csak meg kell találnod.
4/7 anonim válasza:
Sparban, Tescoban is van. De szerintem már csak cserélni lehet, tölteni nem hiszem.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket!
2012. ápr. 17. 09:46
7/7 Andracsik Tamás válasza:
Budapesten a 1085 József krt. 51. Ez a József körút és a Baross utca sarka.
De itt van a link: [link] itt megtalálsz minden infót !
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!