Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Marhafaggyut mmi van a hatszin...

Marhafaggyut mmi van a hatszinen mit csinalhatok belole?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 15. 00:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

ha hamburgert csinálsz, abba beledarálhatod, de egy kiló színhúshoz max 20 deka faggyút.

másra nem jó, mert nagyon erős íze van, nem olyan, mint a zsír.

vagy tedd ki a madaraknak egy darab drótra akasztva. komolyan örülnek neki,akkor is , ha más nem fagyos az idő.

2012. ápr. 15. 05:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 doboszoli ***** válasza:

Bocs, de hamburgerbe kizárólag a vesefaggyú használható, mert annak nincs szaga.

Jól utánanéztem, mert most készülök sütni egy nagyobb csapatnak.

2012. ápr. 15. 12:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:

No erről más a véleményem...:) 20 éve etetem a cicáimat friss marhavesével, de a faggyú, mint minden más zsiradék átveszi a szagokat nagyon könnyen.magyarul

a vesefaggyúnak "enyhén" húgyszaga van. ezért nem készítek házi hamburgert, ha mégis, csakis a disznónak ama finom szalonnájával XDD.

ha nem veszed rossznéven az én és a macskáim véleményét:)

üdv:no-kia-

2012. ápr. 15. 13:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 doboszoli ***** válasza:
Kia, kia, mondom, hogy csak olvastam, nem próbáltam még..
2012. ápr. 15. 17:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Azért drukkolok, hogy fergeteges "hambi-dzsamböri" legyen.Mindent bele !!:))) már ami kell :)
2012. ápr. 15. 17:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 mustafa33 ***** válasza:
Bakkancsra kenve (melegen) nagyon jó, vízhatlan lesz tőle ha beszívja a (valódi) bőr. Az öreg Matula is így csinálta :), meg apám is. Kézápolásra is jó, szélfútta száraz kézre télen jobb mint a vegyszeres kenceficék.
2012. ápr. 16. 23:49
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!