Tésztát hogy lehet tésztaszűrő nélkül kifőzni?
Figyelt kérdés
Hogy tudom teljesen leönteni róla a vizet??2012. ápr. 9. 10:48
1/7 anonim válasza:
Kis szűrővel kimered. Vagy tányért teszel a fazék tetejére, és csak pici részt hagysz a kettő között, hogy amikor döntöd, csak a víz jöjjön ki belőle.
2/7 anonim válasza:
Akármilyen födő is megteszi, de jó a húsleves habozó kanál is ha van. Én egyébként a leves-szűrőn szoktam, mert nagyobb a szűrője, mint a tésztaszűrőm.
3/7 anonim válasza:
Én sosem használok szűrőt :) Ráteszem a lábosra a fedőt, picit elcsúsztatom rajta, és tökéletesen kifolyik minden víz belőle.
4/7 anonim válasza:
Tésztát úgy szoktam főzni,hogy a forró vízbe teszem a tésztát. Egyszer felforralom,és utána elzárom a gázt. Fedőt teszek rá,néhányszor megkavarom. Ha megfőtt,általában kevés rajta a víz. A fedőt kissé elcsúsztatom,és kiöntöm belőle a vizet.
5/7 anonim válasza:
ha nincs tésztaszűrő ott a fedő, azt ráteszed és leöntöd róla a vizet. és kész :)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!! De mégis találtunk tésztaszűrőt :P Viszont még ki tudja, lehet jól fognak jönni a tippek:)
2012. ápr. 12. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!