Hogyan szűrjem le a cérnametéltet?
Figyelt kérdés
Ha rendes szűrőt használok akkor "kifolyik" a lyukakon, ha meg letakarom a fedővel és kicsi rést hagyok akkor marad rajta víz, és szintén kiszaladhat a résen...
Ti hogy szoktátok?
2012. jan. 26. 19:14
1/5 anonim válasza:
Fedő, kicsi rés, és a kicsi rés alá a tésztaszűrő.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, bár végül is úgy csináltam hogy egy kisebb fedőt ha beleteszek akkor pont akkora viszont a tetejénél nagy. és akkor nagy9n kicsit rész lett melette így nerm jött ki a tészta :D
2012. jan. 26. 19:25
4/5 anonim válasza:
A cérnametéltet én csak húsleveshez szoktam főzni.
Pontosabban: a levesből szedet át egy kisebb edénybe, és abba főzöm meg a cérnametéltet, így nem kell leszűrni, az íze is jobb.
5/5 anonim válasza:
Vegyél olyan tésztaszűrőt, ami olyan sűrű lyukacsos, mint a teaszűrő. Azon nem bújkálnak ki a tésztaszálak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!