Hogyan szűrjem ki hogy milyen ételeket nem kéne ennem?
ma pl marhahúst ettem nokedlivel ,és elmentem ,egy órára társaságba és majd szétdurrant a gyomrom mire kiértem a levegőre, egy akkorát durrantottam xd
de az a baj ,hogy szinte nincs is olyan édesség amitől ne lenne bajom ,müzliktől is mindig gond van, tojás, sokszor a sonkától is..
olyan panaszom is van ,hogy közvetlen kajálás után úgyérzem mintha a kaja már a seggem alsószakaszába lenne..aztán elkezdek fingorászni ,és menni negyed óra múlva wcre..nem hasmenéses, de egyértelműen lazább mint a normális, de van hogy normális ,csak ritkán:\
az a kérdés inkább mitől nincs bajom?!
ez az állapot kb 2 éve váltakozik ,van mikor jobb van mikor rosszabb ,de ált ha nagyon jó az életkedvem(nyáron) akkor szinte semmi bajom
ha mos megennék egy üres kenyeret akkor attól állítom 10/10szer nincs bajom, szinte nem is fingok tőle
de van h pl megeszek sima sajtos sonkás kenyeret ,egyszer annyit fingok tőle mint a rosseb ,máskor meg semmi baj
neméééértem
bocs az egyszerű szóhasználatért
kérlek segítsetek vmit
köszönöm
18f
Orvos?
hát ha a tejtermékektöl is fujodsz az nem jó van aki érzékeny rájuk
felfujni rengeteg dolog felfujhat
tojás, tészta (liszt, sütemény), hüvelyesek: bab, borsó, lencse, kukorica
alapjában sima kenyérnek nem kelene, se müzlinek föleg,
de bizonyos magvak is felfújhatnak
igazából orbos tudna kivizsgálni
meg neten nézhetnél gyógyteákat ami pufadásra, szelekre van
sonkának szintugy nem kéne vagyis szinhúsoknak, zsíroknak se
ha ketchupot birod probáld ki milyen hatásal van rád ne sokat egyél! persze sima parsdicsom is jó
ha sokat eszel tudod mi lehet:p
jó hatásal lehet rád
meg talán az uborka
savanyú csemege uborka
probáld ki ha nem jók akor ne
pl semleges dologal ed öket
vmi sós szin sonkával
és vmi házi fehér, félbarna kenyérel
csóki? méz?
olvasgas netenv utána
meg probálj meg elmebi érdeklödni orvosnál
Talán öszibarack is még jó hatásal lehet (beföt)
csap vizet iszol amugy?
igyál ásványvizet szerintem csak
probakép de amugy is azt ajánlom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!