Mit lehet tenni a hagyma ellen?
Figyelt kérdés
Utálom a hagymát, de akkor mit tegyek? Hogy lehet úgy ételt készíteni? Van valami más ami helyettesíti, vagy hallottam olyat, hogy egy darabban hagyjuk a hagymát. De ezt minden ételnél lehet?2012. márc. 11. 17:38
1/12 anonim válasza:
Pörköltnél pl nem lehet egyben hagyni. van amit lehetetlen hagyma nélkül megcsinálni. Ott vágd nagyon apróra, párold meg jól, és kevésbé lesz zavaró.
2/12 anonim válasza:
Vagy reszeld le, akkor biztosan nem fogsz "találkozni" vele!
3/12 anonim válasza:
A hagymát én sem szeretem, sőt utálom! Az bántja az ember gyomrát és hosszú távon, nemcsak rossz érzetet kelt, hanem gyomorbeteg is lehetsz tőle. 15-20 évvel ezelőtt még nem voltak ilyen mesterségesen előállított hagymák mint most. Azt javaslom, hogy használj helyette egy kis curry-t inkább. Érdekesebb is lesz az étel és nem lesz tőle rossz érzeted, de arra vigyázz, hogy csak egy új hegynyit tegyél az ételre, mert akkor csak a curry fog dominálni, ami szintén nem fog jól elsülni. Egy hangyányi Curry és kész. Jó étvágyat ! A hagymát pedig másoknak is ajánlom, hogy kezdjék elfelejteni, ha nem akarnak egy idő után gyomorbetegek lenni, vagy bélrákot kapni!!!
4/12 anonim válasza:
A hagymától,ha mértékkel használod,nem leszel gyomorbeteg és rákos sem. A régi öregek naponta ettek hagymát. Sőt a szegényeknek ez volt a reggelije-vacsorája. Még sem lett tőle gyomorbajos senki.
Reszeld le a hagymát,akkor nem fogod érezni.
5/12 anonim válasza:
Egyetértek az előző előtti hozzászólóval! Mondod,hogy régi öregek. Igen volt idő, amikor még nem voltak ilyen káros dolgok, viszont manapság jól oda kell figyelned arra, hogy mit eszel össze-vissza, mert hamar megütheted a bokád. A mai ételektől, ha nem jól vannak elkészítve és rossz eleve az alapanyaga, hamar találkozol a nem kívánatos rókákkal és a pukk kandúrokkal is. Szerintem ez senkinek sem hiányzik, főleg nem sűrűn, mert nemcsak azt jelzi, hogy probléma van a gyomrodban, hanem ciki is. Azt javaslom én is, hogy kerüld a hagymát!
6/12 anonim válasza:
Vásárolj vöröshagymát is a piacon áruló nénikétől, ne a nagyáruházban! Ott nemcsak a romlott húst, (láttátok a híradót?) de a romlott vöröshagymát is eladják neked. Ne csodálkozz, ha beteg leszel tőle!
7/12 anonim válasza:
Úgy is lehet, hogy megtisztítod, beteszed a fagyasztóba, majd lereszeled. semmit nem lehet érezni belőle. Nekem bevált!
8/12 doboszoli válasza:
A pirított hagymát néhány kanál vízzel főzd vissza, (esetleg kétszer is), el is tűnik, és nem bántja az arra érzékenyek gyomrát.
9/12 anonim válasza:
Én is nagyon utálom a hagymát,(főtten főleg)és az ételekben is. Ezért én egyszerűen kihagyom és kész.Ki mondta,hogy nem lehet az ételeket hagyma nélkül elkészíteni? Ha minden mást teszel bele,csak a hagymát hagyod ki,semmi tragédia nem történik,és a szaft se csak a hagyma miatt sűrűsödik be.Próbáld ki.Én nem is tudtam először,hogy azért utálom a lecsót,mert hagyma is van benne. Mióta hagyma nélkül készítem el,az egyik kedvencem.És a fokhagymát se szeretem,azt is egyszerűen kihagyom az ételekből.Van két kivétel:a bableves és a spenót.
10/12 mustafa33 válasza:
Előző, én inkább a spenótot hagyom ki a hagymából. Hagymát hagymával. De gustibus non est disputandum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!