Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Tizenhét deka csirkemájból...

Tizenhét deka csirkemájból mit készíthenék két főre?

Figyelt kérdés
Van itthon fagyasztott egy kilós is, de az meg sok lenne. Sóskát készítenék sós vízben főtt kruplival, de valamit jó lenne adni hozzá. Mit kezdhetnék ezzel a kis mennyiségű csirkemájjal? A legjobb ötleteket díjazom!

2012. márc. 8. 12:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A sóska mellé készíts bundáskenyeret.

A májból pedig az előző hozzászóló által írt májgombóc levest.

Így egy tartalmas leves után a sóska + bundáskenyér. Ennyivel már akárki jól tud lakni!

2012. márc. 8. 13:35
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Főzz egy adag paprikás krumplit kolbival, a végén dobd bele a 17 dkg májat is. Felnőtt embernek az való!

A sóskát pedig ajándékozd el egy kisgyermekes családnak, ők is és a férjed is örülni fognak!

2012. márc. 8. 14:22
 13/15 anonim ***** válasza:
Én kirántanám, hozzá sok sóska és krumpli, szerintem 1-2 db rántva elég egy főnek a főzelék a krumpli mellé.
2012. márc. 8. 14:36
 14/15 anonim válasza:
17dkg a kutyám megeszi 4.5 hónapos:)szaladj le a henteshez:D
2012. márc. 8. 16:00
 15/15 A kérdező kommentje:
Megoldottam. Megsütöttem és én megettem a sóskához és krumplihoz kb. 4 dekát, a többi pedig a férjemé. Mindketten imádjuk a sóskát! Nagyon keveset eszünk úgy általában. Mindenkinek köszönöm a tippet.
2012. márc. 8. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!