Mit csinálsz ha nagyon elsózod a lecsót?
Figyelt kérdés
:) cukrot tettem bele, amolyan kínájiédeszszáványú lett.
A barátaim lehurrogtak miatta...te mit tettél volna?
2009. jún. 7. 15:54
1/5 dellfil válasza:
Belefőztem volna sok-sok kiskockára vágott krumplit. Az sok sót felvesz, és ehetőbbé lehet vele "varázsolni" az elsózott ételt.
2/5 anonim válasza:
Felöntöttem volna vízzel.:D Igazából nem tudom mit csináltam volna mert én nagyon picit sózok max a végén(tányérba)szoktam megsózni illetve kiteszem sót:D
Nagyon rossz szakács vagyok. Pedig anyum az és istenien főz.:(
3/5 anonim válasza:
ha szeretitek akkor tojást lehet bele ütni vagy rizset, az előbb említett krumpli is jó de nagyobb darabokban mert azt a végén ki lehet szedni az nem a lecsóba való
4/5 anonim válasza:
vagy megcsináltam volna tojásos lecsónak
vagy amit elsózás nélkül is imádunk - karikára vágott olajban kisütött krumplit kevertem volna bele
5/5 A kérdező kommentje:
szóval szeritetek sem jó a cukrozás...mindenesetre elfogyott. A krumplis megoldást fogom kipróbálni ha legközelebb borítom és nem csippentem a sót
2009. jún. 8. 11:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!