Mit csinálsz ha hajat találsz az ételben?
Figyelt kérdés
én nem eszem tovább..2010. jan. 3. 17:04
1/15 anonim válasza:
Kiveszem,és eszem tovább..Egy hajszáltól semmi baja nem lesz a kajának.
2/15 anonim válasza:
Kiveszem és megpróbálom kitalálni,hogy kié
3/15 anonim válasza:
Kiveszem és DNS vizsgálatot végzek rajta, hogy visszaadjam jogos tulajdonosának ;)
Amúgy kiveszem és folytatom tovább az étkezést, egy hajszálat nem tartok annyira gusztustalannak.
4/15 anonim válasza:
hát elmegy tőle mindenképp az étvágyam,csak akkor nem ha az esetleg az enyém,de olyankor már nincs igazán kedvem tovább enni
5/15 anonim válasza:
Hát én tnap a barátnőméknél találtam a tányérban miközben ettem.
Mikor nem néztek oda illedelmesen kivettem és ettem tovább:D:D
6/15 anonim válasza:
kiveszem, gondolkodom h kié. és eszem tovább. jó nem akkora gusztussal de jó az akkor is :)
mit kell finnyáskodni :D
7/15 anonim válasza:
nekem hányingerem lesz tőle és onnantól tovább nem eszek.
8/15 anonim válasza:
Látszik,hogy fogalmatok nincs az éhség szó jelentéséről.
Éhség,éhinség,éhezés......megoldás a hajszólproblémára.
9/15 anonim válasza:
Nem, ez nem a fogalmakról szól kedves hozzászóló! Ha valaki annyira undorodik tőle, nem tehet róla, egyszerűen nem bír tovább enni, mert különben kihányná...
/Nem vagyunk egyformák/
10/15 anonim válasza:
Én sem bírom tovább enni. Sőt, elkezdek mindenkit szidni akin haj található hogy legközelebb ne jöjjenek a tányérom közelébe :D Tudom, ez elég finnya, de sajnos nem tehetk róla. Nem tudom már tovább enni akkora gusztussal a kaját amiben haj volt, mert mi van ha lenyelek mégegyet amit nem vettem észre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!