Hogyan tudom elvenni az étel csípősségét?
Figyelt kérdés
2009. jún. 6. 11:34
1/2 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen ételröl van szó: ha lehet bele tejfölt tenni, az segit, ha sajtot adsz hozzá, az is jó. Ha egyik se passzol, akkor az alapkajából fözzél m´ßeg egy adagot csipös nélkül és kever össze az elözö adaggal. A maradékot megeszitek másnap vagy lefagyasztva elteszed valamikor késöbbre.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget.
2009. jún. 6. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!