Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ha papírba csomagolt vajat,...

Ha papírba csomagolt vajat, margarint vásároltok, átrakjátok vajtartóba, vagy a papírjában teszitek be a hűtőbe?

Figyelt kérdés
2012. febr. 15. 20:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig több vajat veszek egyszerre, és eredeti csomagolásában beteszem a fagyasztóba.Amit éppen használok, azt eredeti csomagolásában hagyom a hűtőtérben,ebből lehet késsel hajszálvékony szeleteket vágni a kenyérre. De nem mindig ilyen vajat akarok használni,ezért van vajtartóm is, amibe kicsomagolva beleteszem a vajat és nem teszem be a hűtőbe,ezt az ablakban tartom,és olyan állagú,hogy kenyérre kenhető.
2012. febr. 18. 10:43
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy nagyon szép népművészeti vajtartóm, abba teszem a vajat, csomagolás nélkül, és nem teszem hűtőbe.

Általában 20 vagy 25 dkg-os vajat veszek, ami 1 hét alatt elfogy, és semmi baja nem lesz ha nincs hűtőben, sőt sokkal ízletesebb, és nem kell szenvedni a kenéssel.

2012. febr. 18. 17:02
 13/13 A kérdező kommentje:

Most igen, biztosan nem romlik meg, bár én nagyon háklis vagyok a frissességet illetően, nem merném napokig hűtés nélkül tárolni.

Na, de nyáron csak muszáj betenni a hűtőbe.

2012. febr. 20. 19:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!