Ha szándékosan el akarom rontani a kávét oly módon, hogy a kv fogyasztója ne feltételezze a szándékosságot, de mégis igen rossz íze legyen, mit ajánlotok? A cél az, hogy ne kérjen meg újra kávét főzni.
Figyelt kérdés
2012. febr. 14. 11:59
11/19 anonim válasza:
Elsőre sem főzöl.
Megmondod, hogy nem jó a kávéfőző. Ennél egyszerűbb nincs.
12/19 anonim válasza:
Szerintem te akkor se tudnál jó kávét csinálni, ha akarnál. :)
13/19 anonim válasza:
Előtte főzz át a főzőn egy kis ecetes-vizet. Majd amikor a "kedves vendég" kéri a kávét, azt főzd le neki abban a kávéfőzőben, és kész. Te is megkóstolhatod!!!!
14/19 anonim válasza:
Nekem tetszik a gondolkodásod ;D és el tudok képzelni egy ilyen helyzetet, mondjuk munkahelyen, ahol nem hivatalos kávéfőző kisasszonnyá nevezik ki az embert -.-
az ecetes ötlet jó.
15/19 anonim válasza:
Ja az égetett ecet meg komoly szövetkárosodást okozhat. Az ha munkahelyen nem akarsz kávét főzni és ilyen szándékosságot teszel, mint só, ecet csak lejáratod magad.
Egyszerűen fogod, és ha 1 csésze kávét főzöl csak egy fél kávéskanál kávét teszel bele és tiszta vízízű lesz ha 2-3 csésze vizet töltesz bele.
Vagy 1 csésze vízhez teletömöd kávéval az egész filtert és lefőzöd. Még a kanál is megáll benne.
16/19 anonim válasza:
de ba.sszus mért nem csinálsz előszörre is jó kávét és akk nem is kér meg meg nem is leszel p*csa
17/19 A kérdező kommentje:
A 14-es válaszoló sejti, miről van szó, ráadásul én férfi vagyok :)
2012. febr. 29. 21:02
18/19 anonim válasza:
Ha férfi vagy, akkor meg legyél olyan tökös, és mondd meg, hogy nem szeretnél mindig kévét főzni! Nem tudom, mi értelme trükközni. (Ha nő lennél, akkor is ezt javasolnám, csak a tökös jelző nélkül :) )
19/19 A kérdező kommentje:
A társadalmi normákat nem lehet megszegni!
2012. máj. 7. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!