Milyen olyan kaja van, ami tápláló, egy ételhordóban is szállítható és finom hidegen is?
Mi a baj a pizzával? Szerintem nagyon finom.
A párolt zöldségek finomak de csak frissen.Másnap a kutya sem eszi meg.De miért nem jók az ottani büfében vásárolt ételek?
A menüs dolgot nem próbáltad még meg?Biztos van az egyetemhez közél étterem ahol van menü , olcsóbb mint hogyha külön rendelnél mindent.
Ne parázz pizza pizza pizza
De mondom amerikai hadsereg kajája fincsi és tápértékben gazdag.
Ha van amcsi egység lehet seftelni is akár
szendvicset is lehet variálni
kifli+
túrókrém+almaszeletek
körözött+uborka
rántott sajt/párizsi/hús+csalamádé
pörkölthús+csalamádé
főtt tojás+ubroka
párolt hal+csalamádé
tonhal konzerv lecsöpögtetve+csalamádé
farncia/tojás/hússaláta+paprika
cottage cheese+uborka
sajttal töltött puylkahús/fasírt+csalmádé
tükörtojás zsömlébe sütve+mustár
rántotta zsömlébe töltve+ketchup
sültvirsli+mustár
főtt virsli+mustár
stefánia vagdalt+csalamádé
hideges jó a főtt tojás, sülthusok, rántott husok, főtt krumpli meggyszósszal, főtt hússal, spenót tojással, rizskoch, mákosguba, túrógombóc, palacsinta, gofri, fánk, pogácsa, saláták, halak, gyümölcsleves, paradicsomleves, krémlevesek, zöldséges rizseshús, tarhonyáshús, rizs akármivel, káposztás, túrós, mákos, diós, krumplistészta, lasagne, pitába töltve hús, hal, tojás, lasagne, rakottkel, rizseshús, petrezselymes krumpli akrámivel, főtt húsok,tejberizs, rizskoch,
gyümölcsök, kefír, joghurt
Ez a felsorolás igen értékes, mert egy évre ad válogatási lehetőséget - ki is írok egy párat - de ehhez olyan véna kell, aki este képes főzőcskézni, pepecselni. Ahogy elnézem a VV-ben a konyhatündéreket, akik a mikróban fóliába csomagolt dolgot akarnak melegíteni, azok nem sokat sürögtek-forogtak a konyhában.
Ilyen helyen az a jó kaja, amit diszkréten el lehet fogyasztani, s nem illatozik. S nem hizlal.
Én is vittem kezdetben két kenyér között rántottát, rántott húst, szalámit uborkával - aztán rájöttem, hogy minden nap ezt enni, még ha változatos is, kész hízókúra.
Aztán rászoktam a salátára, pici öntettel,csirkemellcsík lesütve mindig volt a hűtőben. Persze erre is rá lehet unni. Nálunk a büfében egyáltalán nem volt saláta. Gofriszag talpig, már a bejáratnál - patinás épület, s a tömény olajszag. Már ez elvette az étvágyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!