Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Milyen olyan kaja van, ami...

Milyen olyan kaja van, ami tápláló, egy ételhordóban is szállítható és finom hidegen is?

Figyelt kérdés
Sokszor van úgy, hogy napi 8 órát vagyok az egyetemen és oda mit tudnék vinni a szokásos, szendvics, melegszendvics ott vásárolt pizzaszeleten kívül?
2012. febr. 11. 19:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
19%

Mi a baj a pizzával? Szerintem nagyon finom.


A párolt zöldségek finomak de csak frissen.Másnap a kutya sem eszi meg.De miért nem jók az ottani büfében vásárolt ételek?


A menüs dolgot nem próbáltad még meg?Biztos van az egyetemhez közél étterem ahol van menü , olcsóbb mint hogyha külön rendelnél mindent.

2012. febr. 11. 20:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Ne parázz pizza pizza pizza

De mondom amerikai hadsereg kajája fincsi és tápértékben gazdag.

Ha van amcsi egység lehet seftelni is akár

2012. febr. 11. 20:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/15 anonim ***** válasza:

szendvicset is lehet variálni

kifli+

túrókrém+almaszeletek

körözött+uborka

rántott sajt/párizsi/hús+csalamádé

pörkölthús+csalamádé

főtt tojás+ubroka

párolt hal+csalamádé

tonhal konzerv lecsöpögtetve+csalamádé

farncia/tojás/hússaláta+paprika

cottage cheese+uborka

sajttal töltött puylkahús/fasírt+csalmádé

tükörtojás zsömlébe sütve+mustár

rántotta zsömlébe töltve+ketchup

sültvirsli+mustár

főtt virsli+mustár

stefánia vagdalt+csalamádé


hideges jó a főtt tojás, sülthusok, rántott husok, főtt krumpli meggyszósszal, főtt hússal, spenót tojással, rizskoch, mákosguba, túrógombóc, palacsinta, gofri, fánk, pogácsa, saláták, halak, gyümölcsleves, paradicsomleves, krémlevesek, zöldséges rizseshús, tarhonyáshús, rizs akármivel, káposztás, túrós, mákos, diós, krumplistészta, lasagne, pitába töltve hús, hal, tojás, lasagne, rakottkel, rizseshús, petrezselymes krumpli akrámivel, főtt húsok,tejberizs, rizskoch,

gyümölcsök, kefír, joghurt

2012. febr. 11. 22:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/15 anonim ***** válasza:

Ez a felsorolás igen értékes, mert egy évre ad válogatási lehetőséget - ki is írok egy párat - de ehhez olyan véna kell, aki este képes főzőcskézni, pepecselni. Ahogy elnézem a VV-ben a konyhatündéreket, akik a mikróban fóliába csomagolt dolgot akarnak melegíteni, azok nem sokat sürögtek-forogtak a konyhában.

Ilyen helyen az a jó kaja, amit diszkréten el lehet fogyasztani, s nem illatozik. S nem hizlal.

Én is vittem kezdetben két kenyér között rántottát, rántott húst, szalámit uborkával - aztán rájöttem, hogy minden nap ezt enni, még ha változatos is, kész hízókúra.

Aztán rászoktam a salátára, pici öntettel,csirkemellcsík lesütve mindig volt a hűtőben. Persze erre is rá lehet unni. Nálunk a büfében egyáltalán nem volt saláta. Gofriszag talpig, már a bejáratnál - patinás épület, s a tömény olajszag. Már ez elvette az étvágyat.

2012. febr. 12. 08:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/15 anonim válasza:
libamáj
2012. febr. 23. 12:33
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!