Szakácsok, kukták, mosogatólányok, szabadnapos szakácskönyv írók, nagymamák kérdezhetek?
Köszönöm.
Most már nyugodt vagyok felügyelet nélkül is kimehetek a konyhába 200 forintos hagymát vágni 4000 forintos fésűvel.))
Tényleg nem tudtam ,de közben böngésztem a gugliban és kiokosodtam.
tényleg egy felesleges vacak. az egyik Vacsoracsatában használta Jakupcsek Gabi, és azóta keresik lépten-nyomon ezt a kis biszbaszt.
deszka, egy jó éles, hosszúpengéjű kés, és nemi gyakorlat, aztán minden oké:)))
Ez a "NEMI" gyakorlat passzol a legjobban ezekhez a celeb szerszámokhoz.Ha nem javítod észre sem vesszük.
Ma már minden kis mafla ,ripacs celeb meg akarja tanítani a nagymamákat hogyan kell főzni,és hagymát szelni.
Mert azt nem lehet ám, csak hagymafésűvel.
Az én anyám a markában fogva szelte fel apróra a hagymát.
Azért köszönöm ,hogy megerősítettetek abban, nem én vagyok maradi.
Szívből örülök, hogy egyetértünk:))
üdv.
Nagyon sok hülyeség van :)
Krumplihámozó kesztyű
Citromnyomó
Cseppvágó
Az a kis hülye fakanál a liszthez
Nokedli szaggató
Szilikonos kézfogók
Vízzel tölthető sodrófa
Kanálba épített mérleg
...
és még sorolhatnám
Igen egy a sok fölösleges közül.
Nagyanyáing mixer, habverő és mérleg nélkül 1 szál fakanállal egy rugó habverővel meg egy tállal milyen finomakat sütöttek...
Lábosból, fazékból is volt neki 3, meg 2 kés, 2 fakanál és 6 fogásos ebédet megtudtak főzni..
Mai házi asszonyoknak (és ebbe sajnos néha én is bele tartozok, bár az évek múlásával egyre kevésbé) 20 fazék, 15 fakanál és 10 kés is kevés egy 2 fogásos kajához.
Ha meg nincs robotgép, meg mérleg neki sem állnak a sütésnek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!