Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Van ilyen szakácskönyv?

Van ilyen szakácskönyv?

Figyelt kérdés
Létezik olyan szakácskönyv, amiben nem konkrét receptek vannak, hanem szimplán megtanít jól főzni? Pl. hogyan kell szakszerűen darabolni a húst, melyik fűszert hogyan kell használni, mindenféle alap tudnivalókat, ilyesmiket.
2009. szept. 28. 19:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Horváth Ilona szakácskönyve is igen jó,de a Zenemű kiadó gondozásában 1983-ban megjelent Zenei ki mit Főz? szinte minden kérdésre részletes választ ad.Antikváriumokban biztosan beszerezhetők.
2009. szept. 28. 19:41
 2/4 anonim válasza:
100%
A nagy konyhai mindentudó nagy segítség,sok minden le van benne írva lépésről,lépésre.
2009. szept. 29. 08:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem van egy ajándékba kaptam még fiatal kezdőként: Szakácskönyv kétbalkezeseknek. :) Télleg ez a címe. Az igazság az, hogy a szerzőt nem tudom, mert sajnos édesanyám elhunyt, így kölcsön adtam apukámnak. Minden le van benne írva, még az is, hogyan kell leszűrni a tésztát, levenni a forró fedőt az ételekről, vagy hogyan kell mosogatni. Ha nem találsz rá írj, felhívom az öreget a szerzőért. Sok sikert.
2009. szept. 30. 06:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Kiegészítés:

Erre gondolsz?

Nemere Ilona

Szakácskönyv kétbalkezeseknek

kiadó: Alexandra

kiadás éve: 2005

terjedelem: 288 oldal

kötés: Kartonált, ragasztókötés

ISBN: 9633675715

Bolti ár: 999 Ft

Kedvezmény: 150 Ft (15%)

Internetes ár: 849 Ft

[link]

2009. okt. 1. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!