Van ilyen szakácskönyv?
Figyelt kérdés
Létezik olyan szakácskönyv, amiben nem konkrét receptek vannak, hanem szimplán megtanít jól főzni? Pl. hogyan kell szakszerűen darabolni a húst, melyik fűszert hogyan kell használni, mindenféle alap tudnivalókat, ilyesmiket.2009. szept. 28. 19:26
1/4 anonim válasza:
Horváth Ilona szakácskönyve is igen jó,de a Zenemű kiadó gondozásában 1983-ban megjelent Zenei ki mit Főz? szinte minden kérdésre részletes választ ad.Antikváriumokban biztosan beszerezhetők.
2/4 anonim válasza:
A nagy konyhai mindentudó nagy segítség,sok minden le van benne írva lépésről,lépésre.
3/4 anonim válasza:
Nekem van egy ajándékba kaptam még fiatal kezdőként: Szakácskönyv kétbalkezeseknek. :) Télleg ez a címe. Az igazság az, hogy a szerzőt nem tudom, mert sajnos édesanyám elhunyt, így kölcsön adtam apukámnak. Minden le van benne írva, még az is, hogyan kell leszűrni a tésztát, levenni a forró fedőt az ételekről, vagy hogyan kell mosogatni. Ha nem találsz rá írj, felhívom az öreget a szerzőért. Sok sikert.
4/4 anonim válasza:
Kiegészítés:
Erre gondolsz?
Nemere Ilona
Szakácskönyv kétbalkezeseknek
kiadó: Alexandra
kiadás éve: 2005
terjedelem: 288 oldal
kötés: Kartonált, ragasztókötés
ISBN: 9633675715
Bolti ár: 999 Ft
Kedvezmény: 150 Ft (15%)
Internetes ár: 849 Ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!