Hol tudnék Pécsett ilyen fánksütő formát venni és kb. mennyibe kerül?
2012. jan. 27. 19:48
1/8 anonim válasza:
Azt nem tudom,de ezt meg tudod csinálni anélkül is! Nagy fánkszaggatóval kiszaggatod,a közepébe pedig valami pici lyukas valamivel kivágod! Pl.a linzer sütinek van egy ilyen pici kiszúrója,ami külön van!
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi aranyos vagy, de nekem ez azért kellene, ebben olaj nélkül tudnám kisütni a fánkocskákat. Sajnos beteg a gyomrom és az olajos dolgokat nem ehetem meg.
2012. jan. 27. 20:25
3/8 anonim válasza:
nálunk a Tescoban is szokott lenni. Az árát nem tudom.
4/8 anonim válasza:
Ja,ez így már más! Nem tudtam,bocsi! :( Akkor ehez speckó tészta kell! Erre nem is gondoltam! :)
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi majd megnézem az itten Tescoban. Igen van ehhez egy tészta recept is. Az alábbi:
Hát ehhez szeretnék én ilyen fánksütő formát:)
2012. jan. 27. 21:25
6/8 anonim válasza:
Intersparban is bele lehet futni a formába.
7/8 anonim válasza:
De ha esetleg nem kapsz.
Megpróbálhatod azt hogy sima kiolajoztt tepsibe nyomsz ebből a tésztából.
Kenő ecsettel vékonyan beolajozod a tésztát, és megsütöd.
Esetleg ha félsz hogy úgy nem jó, akkor csak fél adag tésztát gyúrj be.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!
2012. jan. 28. 08:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!