Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A kisütött palacsinta megromli...

A kisütött palacsinta megromlik, ha nem teszem be a hűtőbe? Vagy kint lehet hagyni szobahőmérsékleten akár 1-2 napig? (töltetlen)

Figyelt kérdés
2009. máj. 28. 23:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a hűtőbe tedd, de ha van hűvös kamrád, oda is elég.
2009. máj. 28. 23:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi! :-)
2009. máj. 28. 23:15
 3/8 anonim ***** válasza:
68%
én van hoyg kint ahgyom ,mera hüöben nincs hely,semmmi baja,csak egy kis lufoliával takard le,mert a széle megszárad.
2009. máj. 28. 23:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
mivel az enyémben tojás is van(gondolom ti is igy csináljátok)nem hagynám kinn,főleg ilyen melegben.senkinek nem hiányzik egy jó kis hasmenéses lázas nyavalya
2009. máj. 28. 23:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
A tojás miatt lehet probléma belőle, és gondolom te sem szeretnéd ha Ella néni ( a Szalmon Ella) nálad vendégeskedne pár napig.
2009. máj. 29. 09:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
Megromlik, de meg ám! Tedd hűtőbe! Tojás az egyik necces összetevő, a tej meg a másik...
2009. máj. 29. 10:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, éjszakára betettem.

Azt hittem, hogy ha ki van sütve, akkor eláll hűtés nélkül is, mint a piskóta. Vagy azt is be kell tenni? Sajnos még elég tapasztalatlan vagyok, de majd csak belejövök :-))

2009. máj. 29. 13:01
 8/8 anonim ***** válasza:
61%
Egy éjaszkát ilyen zimában mint most van, kibír, ha letakarod a széle sem szárad meg. Egyszer a mikróban felejtettem 2 napra, nyúlós-nyálkás-gustustalan lett! Szóval hűtő, mindenképp! A piskótáról meg most hallottam valami zseniálisat: előre lesütni, és folpackban lefagyasztani! Mikor felhasználnád, még fagyosan faragható és sokkal szaftosabb, kicsit nedvesebb lesz, nem fojtós-száraz. És még fagyottan kened rá a krémet, könnyebb is kenni, és a krém is hamarabb szilárdul rajta. És ráadásul nem a "nagy napon" kell bajlódni a sütéssel! Majd próbáld ki!
2009. máj. 31. 15:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!