Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mennyi idő alatt tudnék...

Mennyi idő alatt tudnék megtanulni főzni?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok és nyáron ki szeretnék menni külföldre aupeirnek. Ez azonban igényelnél, hogy tudjak főzni néhány alapvető kaját.

Eddig még életemben nem főztem, és anyukámnak se nagyon segítettem otthon a konyhában.

Véleményetek szerint mennyi idő alatt tanulnék meg otthonosan mozogni a konyhában? Milyen egyszerű ételeket kéne megtanulnom?

2012. jan. 1. 22:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

onnan veszem, hogy itt lakom. és ismertem itteni aupairt, valamint itt (angol konyhán) dolgozó szakácsot is. és a munkatársaimat is ismerem. meg azt a múltkori cikket is, ami leírta, hogy az átlagember előbb nézz meg egy főzőműsort, mikrózott kaját falatozva közben, minthogy nekiálljon főzni..

ja, és a konyhák méretét is látom (értsd, mini. inkább főzőfülkék, nagy főzészetre alkalmatlan.)

2012. jan. 4. 20:22
 12/14 anonim válasza:
Szerintem kár azon vitatkozni, mik ott a szokások, mert ha a munka feltétele az alapvető főzőtudás, akkor meg kell tanulnia...baja nem fog esni tőle. És honnan tudod, hogy nem egy olyan igényes és jómódú családhoz kerül, ahol alapvető dolognak számít a jó minőségű, házilag, hagyományos úton elkészített étel fogyasztása?! Szerintem pont kilehet fogni az ilyet!! A másik, hogy az is lehet, hogy csak ide megy Burgerlandba...ott ám nem táposok a "parasztok"!
2012. jan. 5. 13:04
 13/14 anonim ***** válasza:
De mintha errol beszéltem volna h lehet h szarabb helyeken csak mikróznak, de az nem azt jelenti h nem ismerik ezeket a dolgokat
2012. jan. 5. 23:10
 14/14 Don_válasz válasza:
Tőlem pár hét alatt :-)
2012. jan. 8. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!