Van bevált módszeretek gyümölcstea ízesítésére? Nekem sosem sikerül finomra csinálni, és eltalálni a cukor citrom arányt. Titkos receptek?
Figyelt kérdés
2011. dec. 25. 17:20
1/13 anonim válasza:
Mindig kóstolgatod és mindig kicsit rakj hozzá és a végén ugyis eltalálod sztem...
2/13 anonim válasza:
nálam is a kóstolgatás a bevált módszer :)
3/13 anonim válasza:
Én ugyanannyi cukrot teszek bele, mint a mama, érzésre citromlé és soha nem sikerül ugyan olyan finomra. Anyu meg mindent csak érzésre tesz. Majd lehet annyi tea után én is érezni fogom :)
4/13 anonim válasza:
hát én meg már 3 éve cukor és citrom nélkül iszom!!
és igy a legfinomabb!
5/13 anonim válasza:
Igen! Egyetértek az utolsóval. Cukor, citrom nélkül az igazi. Esetleg egy kis méz. A citrom elveszi a gyümölcsök aromáját. Az sosem szoktam gyümölcsteába tenni, csak a feketébe.
6/13 anonim válasza:
én ugy szoktam kezdeni hogy két evőkanál cukor és két evőkanál citromlé azután pedig még attol függően hogy milyen kedvem van és hogy ízlik teszek hozzá még egy kicsit
7/13 anonim válasza:
Gyümölcsteába nem szoktak cukrot és citromot tenni, az úgy önmagában a legfinomabb!...
Max. egy kis méz, de én nem szoktam még azt sem bele tenni!
8/13 anonim válasza:
Én is az ízesítés nélkül ivók táborához tartozom.Nem hiányoznak a plusz kalóriák,és az íze sem rossz.
9/13 anonim válasza:
Én fele annyi citromot teszek bele mint cukrot.
Én 5l lábosban főzök teát :), abba 4 merőkanál cukorhoz teszek 2 merőkanál citromot.
De ha csak bögrével csinálok akkor 4kávéskanál cukor 2 kávéskanál citrom.
Mindenki oda van a teámért, azért kell 5l-t főznöm, mert amint jön valaki biztos megiszik belőle 1 litert. :)
10/13 anonim válasza:
Kedves utolsó,hány filtert teszel ennyi vízbe?A merőkanál levesmerő kanalat jelent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!