Az örök kérdés: "Tejbegríz folyósan vagy keményen? " :D
Figyelt kérdés
Szerintem nincs akinek anyukája/apukája gyermekkorában ne kérdezte volna meg.2011. dec. 15. 20:06
22/37 anonim válasza:
a kettő között! legyen folyós, de csomós is legyen! :D
23/37 anonim válasza:
az igazi kérdés az, hogy el szabad-e keverni benne a kakaót, vagy nem szabad?!?
24/37 A kérdező kommentje:
Kicsit leült a dolog, elevenítsük fel :DD
2012. febr. 2. 11:46
25/37 anonim válasza:
Én folyósan és keményen, hidegen és melegen is szeretem, csak ne legyen benne túl sok cukor. Fahéj viszont jöhet sok, és némi holland kakaópor. De fúj, az milyen romboló látvány, mikor összekeverik a kakaóval... legyen szépen a tetejére hintve.
26/37 anonim válasza:
Folyósan kakaóporral, ahogyan a suliban!!!!!!
27/37 anonim válasza:
Enyhén folyósan, kicsit csomósan, kakaóval és kristálycukorral a tetején :)
28/37 anonim válasza:
Ízlés dolga - én az arany középutat szeretem. Bár volt, mikor teljesen híg levesre sikerült - és úgy is ízlett.
29/37 anonim válasza:
Feldobtátok a napom. :D Éljen a gyerekkor :D:D
Nem bírom ki, muszáj csinálnom vacsorára :)
És tudom, hogy nem szabad elkeverni a kakaóport, de sosem bírom ki és mindig elkeverem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!