Az örök kérdés: "Tejbegríz folyósan vagy keményen? " :D
Figyelt kérdés
Szerintem nincs akinek anyukája/apukája gyermekkorában ne kérdezte volna meg.2011. dec. 15. 20:06
12/37 anonim válasza:
Folyósan és melegen és fahéjjal.
14/37 anonim válasza:
Melegen,folyósan,kicsit csomósan. (Azt hittem csak nekem van ilyen fura ízlésem,hogy csomósan szeretem :) )
15/37 A kérdező kommentje:
Nahát igen, elég eltérőek az ízlések. :) Amúgy én is a kettő köztit díjazom. Ne legyen túl folyós, de beton kemény sem. Viszont én a csomót nem szeretem :D A nejem meg nem válogat, ő megeszi bárhogy :DD
2011. dec. 16. 08:43
16/37 anonim válasza:
Én is megeszem bárhogy, még másnap is képes vagyok kikanalazni a lábasból, ha véletlenül benne maradt :)
Amúgy pedig én is a kettő között szeretem, tehát nem olyan folyósan, mint a menzán volt, de nem is betonkeményen.
Ja és ha egyszer véletlenül mégis kőkeményre sikerülne, akkor gyúrjatok belőle golyókat és forgassátok meg pirított zsemlemorzsában, lekvárral valami isteni!
A tejérzékeny kisfiamnak szoktam ilyet csinálni növényi tejből, amikor mi túrógombócot eszünk és fel sem tűnik neki, hogy ő mást kap :) Hamis túrógombóc :)
18/37 anonim válasza:
nem is folyós nem is kemény :D
19/37 anonim válasza:
folyósan és melegen. Egyébként nekem ezt a kérdést sosem tették fel, hogy cáfoljalak.
20/37 anonim válasza:
Én folyósan szeretem inkább, de nekem mindig kemény lesz, nem tudom hogy csináljam, hogy folyós legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!