Hogy kell megtolteni a pulykat kacsaval?
Minek a pulykát kacsával tölteni???
Te valamit nagyon elírtál.....
Elvileg a NAGY pulyka hasüregébe beledugod a KISEBB kacsát, amit elötte kivül-belül megfüszereztél.
De ehhez tényleg nagy (15-20 kg-os) pulyka kell, mert különben nincs benne elég hely.
Másrészt elég nehéz úgy megsütni, hogy a "töltelék" se maradjon nyers, meg a külseje se száradjon kivagy égjen meg.
ez egy régi, hallomásból ismert sütési mód, amikor ökörsütés volt, abba tettek egy disznót, abba egy birkát, abba egy mittudoménmit, valamilyen szárnyast , ami belefért. lehet, hogy fürj vagy galamb volt legbelső.
persze ezt talán egy álló napig is sütötték.
persze lehet, hogy ez is csak mendemonda...
háztartási méretben én nem próbálkoznék még hasonlóval sem.
kiváló külön- külön mindkét jómadár jól megsütve, nem kiszárítva.
Sütőben nem lehet sehogy ilyent csinálni,mert nem sülne meg.
A szabadtéri ökörsütésnél csinálják ezt. De ott is az ökörről sütés közben levágják a megsült részeket,és tovább sütik. Egész nap eltárt egy ilyen akció.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!