A muffin-t zacskóban érdemes tárolni, vagy letakarva?
Figyelt kérdés
Kevésbé szárad ki, ha zacskóban van? Ha igen, már kihűlve kell beletenni?2011. nov. 4. 18:07
1/7 anonim válasza:
mi csak letakarjuk fóliával.
igen ki kell hűlnie.
2/7 anonim válasza:
Amíg kihűl egy konyharuhával szoktam letakarni,utána fémdobozba szoktam tenni
3/7 anonim válasza:
Én,ha sokat sütök lefagyasztom. Vagy szobahőmérsékleten engedem ki,de legtöbbször pár percre beteszem a mikróba. Így mindig olyan,mintha frissen sütöttem volna.
4/7 anonim válasza:
Én jól záródó műanyag dobozba szoktam tenni ami már kihűlt, és nem akarom megenni (legyen ez süti vagy főtt étel).
5/7 anonim válasza:
amikor kiszedem a tepsiből, beteszem a tálat a mikróba. légmentes helyen van, nem szárad ki.
6/7 anonim válasza:
Vár meg míg kihül, mert ellenkező esetben visszavizesedik (pára miatt) és hamarabb penészesedik. Én műanyag dobozba szoktam tenni, tetővel légmentesen lezárva. Ha nedves (pl: gyümölcsös, túrós), akkor megy a hűtőbe dobozostul.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
2011. nov. 5. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!