Magas vagy alacsony fokozaton kell robotgéppel tejszínhabot verni?
Figyelt kérdés
A cukrot az elején kell beletenni vagy a végén?2011. nov. 1. 22:15
1/7 anonim válasza:
Alacsony fokozaton. Ha valódi tejszín,akkor csak nagyon rövid ideig verd,1-2 percig. Ha tovább vered,kicsapódik a savó és vaj lesz belőle.
Én nem szoktam bele cukrot tenni. Ha akarsz,az elején is beleteheted.
3/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!
2011. nov. 1. 22:39
4/7 anonim válasza:
Amúgy szerintem mindegy milyen fokozat (én közepesen szoktam) a lényeg az, hogy addig csináld amíg össze nem áll.
5/7 anonim válasza:
Alacsony fokozaton kell felverni, legyen jól lehűtött a tejszín! Én még a keverőket is beteszem a fagyasztóba néhány percre. Egy kevés zselatinfixet teszek hozzá, így a hab nem fog összeesni. Nem kell az egész zacskó zselatinfixet beletenni!
6/7 anonim válasza:
sztem haygd az egészet a fenébe és amit elkartál készíteni otthon azt vedd meg valanmelyik boltba és akkor nem ekll itt kérdzgetni
7/7 A kérdező kommentje:
Miért kéne? Inkább felverem otthon a friss tejszínt az otthon lévő robotgéppel 2 perc alatt, mint megvegyek valami szar műtejszínt, aminek 1 év a szavatossága, nyilván nem véletlenül. De ízlések és pofonok, te mérgezd megad, én meg kérdezek. Attól még senkinek nem lett baja. A műkajától viszont igen.
2011. nov. 6. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!