Mitől fúvódik fel néha a sajtos korong?
Figyelt kérdés
A sajttal töltött pulykamellről van szó, sajtos korngként árulják lefagyasztva, bepanírpozva, elősütve. Néha sajnos sütés közben felfúvódik, de nem mindig. Kiváncsi lennék, mi lehet az oka.2011. okt. 19. 20:12
1/2 anonim válasza:
A fene se tudja miket tesznek ezekbe az előre gyártott cuccokba
2/2 anonim válasza:
Szerintem az, hogy a sütéskor keletkező gázok, gőzök ilyesmik nem tudnak távozni és felfújják a panírt. Mivel sajtról van szó, nem igazán tanácsos villával segíteni a dolgon mert a lyuk helyén kifolyik a sajt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!