Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mitől fúvódik fel néha a...

Mitől fúvódik fel néha a sajtos korong?

Figyelt kérdés
A sajttal töltött pulykamellről van szó, sajtos korngként árulják lefagyasztva, bepanírpozva, elősütve. Néha sajnos sütés közben felfúvódik, de nem mindig. Kiváncsi lennék, mi lehet az oka.
2011. okt. 19. 20:12
 1/2 anonim ***** válasza:
A fene se tudja miket tesznek ezekbe az előre gyártott cuccokba
2011. okt. 19. 20:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem az, hogy a sütéskor keletkező gázok, gőzök ilyesmik nem tudnak távozni és felfújják a panírt. Mivel sajtról van szó, nem igazán tanácsos villával segíteni a dolgon mert a lyuk helyén kifolyik a sajt..
2011. okt. 19. 20:18
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!