Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » UFO-k Rákospalota felett...

DMoni kérdése:

UFO-k Rákospalota felett 2011. 09. 04. -én, látta más is?

Figyelt kérdés

Tegnap este 23h körül UFO-t látott a párom az égen. Négy, egyvonalban haladó vöröses-lilás színű fénygömböt, amik kb. 5-6x nagyobbak voltak, mit a Vénusz, és ÉK irányból haladtak óriási sebességel NY felé. Hangjuk nem volt, a fények nem pulzáltak, és kb. 15 mp-ig tudta nézni őket (lemeredve), amíg a háztetők el nem takarták őket.

Miután berohant hozzám kimentünk a kertbe és úgy fél óra múlva egy sokkal halványabb, vöröses fényű, szinte alig látható UFO-t láttam, - ez furcsa, mert ugyanakkor tisztán kivehető volt az egyenletes és nagy sebességű mozgása ahogy haladt az égbolton, mintha egy kicsivel nagyobb fekete objektum fényei lettek volna, és tisztán látható volt a két külön fény is: de nem fénygömbök voltak, kicsit

amorf volt a formájuk, határozott kontúrok nélküli. K felöl szintén NY fele tartottak. Nem hinném, h az ISS lett volna, ahhoz sokkal gyorsabban haladt az égen, úgy 6-7 mp-ig láttam aztán eltünt, már nem láttam a fényeit.

Mindez Rákospalota felett történt, 2011. szeptember 4.-én. Esetleg látta más is?

2011. szept. 5. 13:31
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Ez egy alternatívának jó lenne (tudom, h a lámpásokat betiltották), de mivel magyarázod a nagy sebességet?

Egy lufit bármivel töltesz is meg, az így nem halad előre, és nem ekkora sebességgel.

2011. szept. 5. 14:09
 12/19 A kérdező kommentje:
Most minek ez? Nem szócsatát vívni írtam ide, --- de azt sose értettem, h ha valakinek nincs normális hozzászólási szándéka/ötlete, akkor minek kötözködik.
2011. szept. 5. 14:13
 13/19 anonim ***** válasza:

Hát, a tv-ben nem volt róla semmi? Ha ők nem fújták fel, és nem nyilatkozott róla senki hozzáértő, akkor talán mégsem ufo-k voltak. Az ilyenre azért harapnak a sajtóban.

Egy telefont/e-mail-t talán megérne a planetáriumnak, hogy ők nem érzékeltek-e valami furát abban az időpontban. Sosem lehet tudni.

Üdv!

2011. szept. 5. 14:18
 14/19 A kérdező kommentje:

Tudod hogyan kerül be a médiába: ha valaki látta és videót tudott róla készíteni. A Páromnál még egy telefon sem volt sajnos.

Egész éjszaka bújtam a netet, de ezidáig más észlelöt nem találtam. Ki tudja, h egy ilyen jelenség mennyi ideig látható, de bízom benne, h más is szemtanúja volt, ezért is írtam ide.

A Planetárium nem tudom mennyire foglalkozik ezzel, de a RYUFOR-t felhívjuk.

Köszönöm a válaszod!

2011. szept. 5. 14:22
 15/19 A kérdező kommentje:
A kérdést sikeresen áttettem az "egyéb kategóriákhoz", köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat!
2011. szept. 5. 14:40
 16/19 mr.brown válasza:
Lehet azért nem tudtam aludni, mert anális beültetést hajtottak végre az éjszaka folyamán.:D viccet félretéve valami furcsát én is éreztem tegnap, de lehet hogy csak halukáztam :D(angyalföld)
2011. szept. 5. 17:28
 17/19 A kérdező kommentje:

No most félre a viccet vagy nem félre a viccet?

Halukáztam = alukáztam?

2011. szept. 5. 19:02
 18/19 mr.brown válasza:
halucináltam ha így jobban tetszik
2011. szept. 7. 15:00
 19/19 anonim ***** válasza:
miért ide irtad? elvittek pizzázni?
2011. szept. 8. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!