UFO-k Rákospalota felett 2011. 09. 04. -én, látta más is?
Tegnap este 23h körül UFO-t látott a párom az égen. Négy, egyvonalban haladó vöröses-lilás színű fénygömböt, amik kb. 5-6x nagyobbak voltak, mit a Vénusz, és ÉK irányból haladtak óriási sebességel NY felé. Hangjuk nem volt, a fények nem pulzáltak, és kb. 15 mp-ig tudta nézni őket (lemeredve), amíg a háztetők el nem takarták őket.
Miután berohant hozzám kimentünk a kertbe és úgy fél óra múlva egy sokkal halványabb, vöröses fényű, szinte alig látható UFO-t láttam, - ez furcsa, mert ugyanakkor tisztán kivehető volt az egyenletes és nagy sebességű mozgása ahogy haladt az égbolton, mintha egy kicsivel nagyobb fekete objektum fényei lettek volna, és tisztán látható volt a két külön fény is: de nem fénygömbök voltak, kicsit
amorf volt a formájuk, határozott kontúrok nélküli. K felöl szintén NY fele tartottak. Nem hinném, h az ISS lett volna, ahhoz sokkal gyorsabban haladt az égen, úgy 6-7 mp-ig láttam aztán eltünt, már nem láttam a fényeit.
Mindez Rákospalota felett történt, 2011. szeptember 4.-én. Esetleg látta más is?
Ez nagyon jó, sosem hallottam róla!
A web-en utána is olvastam, - amit írnak nagyon is hihető (pl. hogy miért nincs ún. napi alkalmazásban az emberiség javára), - ugyanakkor mégis furcsállom, h 20 év alatt csak ennyi infó gyűlt össze róla.
Az simán hihető, h ezt az antigravitációs technológiát már az emberek is "feltalálták" és titokban használják, ésh sok UFO észlelésnél ezt látják.
Viszont amit a párom látott 4 vízszintes vonalban haladó valami volt, szerinte e különálló objektum fénye.
"amik kb. 5-6x nagyobbak voltak, mit a Vénusz"
Nagyon informatív adat... Szabad szemmel a Vénusznak nem igazán látni a kiterjedését.
A Vénusz fényére gondoltam természetesen, mint legfényesebb csillagra - ehhez a fényhez képest voltak kb. 5-6x nagyobbak.
Azt hittem 1értelmű, elnézést........
Nem tudom mi ez, - vmilyen ET játék csészealj? :)
Jópofa, de amit a párom látott nagyobb volt jóval, és nagyon gyorsan haladt egész magasan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!