Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » UFO-k Rákospalota felett...

DMoni kérdése:

UFO-k Rákospalota felett 2011. 09. 04. -én, látta más is?

Figyelt kérdés

Tegnap este 23h körül UFO-t látott a párom az égen. Négy, egyvonalban haladó vöröses-lilás színű fénygömböt, amik kb. 5-6x nagyobbak voltak, mit a Vénusz, és ÉK irányból haladtak óriási sebességel NY felé. Hangjuk nem volt, a fények nem pulzáltak, és kb. 15 mp-ig tudta nézni őket (lemeredve), amíg a háztetők el nem takarták őket.

Miután berohant hozzám kimentünk a kertbe és úgy fél óra múlva egy sokkal halványabb, vöröses fényű, szinte alig látható UFO-t láttam, - ez furcsa, mert ugyanakkor tisztán kivehető volt az egyenletes és nagy sebességű mozgása ahogy haladt az égbolton, mintha egy kicsivel nagyobb fekete objektum fényei lettek volna, és tisztán látható volt a két külön fény is: de nem fénygömbök voltak, kicsit

amorf volt a formájuk, határozott kontúrok nélküli. K felöl szintén NY fele tartottak. Nem hinném, h az ISS lett volna, ahhoz sokkal gyorsabban haladt az égen, úgy 6-7 mp-ig láttam aztán eltünt, már nem láttam a fényeit.

Mindez Rákospalota felett történt, 2011. szeptember 4.-én. Esetleg látta más is?

2011. szept. 5. 13:31
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

"Kategória: Ételek, italok > Konyhai praktikák"

Vicces süti volt? :D

2011. szept. 5. 13:37
 2/19 anonim ***** válasza:
Ételek, italok > Konyhai praktikák---------he???????
2011. szept. 5. 13:37
 3/19 anonim válasza:
Az az ufó jó lesz MI8-as helikopternek is.
2011. szept. 5. 13:41
 4/19 anonim ***** válasza:

Biztos nem ufók voltak. Annyi pirotechnikai eszköz van, meg mindenféle lufi, lámpás, stb.

Ha UFÓk azok, akkor ha akarnak valamit, úgyis jönnek.

2011. szept. 5. 13:42
 5/19 anonim ***** válasza:

"...5-6x nagyobbak, mint a Vénusz."

"a Vénusz átmérője a Föld átmérőjének 95 %-a" (forrás: wikipédia)

:D:D:D

Tehát a zufók mérete egyenként a Föld átmérőjének kb. 475-570 százaléka volt?

2011. szept. 5. 13:48
 6/19 mr.brown válasza:
Velem is volt ilyen, éjszakai vidámparkba voltunk és azt vettem észre h mindenki néz fel az égre és ott voltak ilyen narancssárga fények az égen(mondjuk szerintem mindenki szétvolt csapatva:D) és mindenki azt hitte h UFO aztán 1:30 fele megyünk ki és látom hogy ilyen miniballonokat engedtek fel és valami gyertya vitte fel őket aztán elszomorodtunk h mégse láttunk UFO-t.
2011. szept. 5. 13:59
 7/19 A kérdező kommentje:

Elnézést, valóban rossz kategóriába került... :)

M18-as helikopter szerintem nem lehetett, mert akkor a 4 egy vonalban haladó fénynek függőleges irányban kellett volna haladni az égen, ezek pedig vízszintesen haladtak előre NY-i irányba. A keleti kívánságlámpásokat ismerem, itt a kertvárosban nem ritka jelenség, de egészen más, azok narancsfényüek, eleinte felfele haladnak majd lassan lebegnek egymás mellett, összetéveszthetetlenek.

A nagyság viszonyítás... köszönöm az értékes hozzászólásod, nagy koponya lehetsz. Természetesen arra gondoltam (csakis a gyengébbek kedvéért), h a fényük 5-6x nagyobb volt, mint a Vénusz fénye.

2011. szept. 5. 14:00
 8/19 A kérdező kommentje:

De ezek nem narancssárgák voltak... :DD És színjózan volt mindkettőnk... :DDDD

Ezek nem lámpások voltak. Képzeljetek el 4 lilás, vízszintesen egy vonalban, nagy sebességgel előre haladó fényeket, amik jóval nagyobbak a csillagok fényeinél, a Vénuszénak is többszöröse.

Egyébként pedig mindenképp UFO: hiszen az azonosítatlan repülő tárgyakat hívják annak.. :DD

Az már más kérdés, h földönkívüli -e vagy sem.

2011. szept. 5. 14:04
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Led-del töltött héliumos lufi. Augusztus 29-től tiltott a lámpások használata. Ez az alternatíva viszont elég látványos fényjelenséget okoz :)
2011. szept. 5. 14:07
 10/19 anonim ***** válasza:
Köszi, de eléggé átlagos méretű a koponyám. Egy gyorsan repülő ufó talán még el is tévesztené, ha le akarna rá szállni.
2011. szept. 5. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!