Melyik mustár volt ez?
Figyelt kérdés
Háziasszonyok, konyhafőnökök, nagybevásárlók hozzátok fordulok kérdésemmel! Néhány éve vettünk, ha jól emlékszem dijoni mustárt ami akkor különleges csomagolásban volt kapható. Ez a különleges csomagolás egy gyönyörű, motorokkal (GSX-R, Dakar-BMW) festett üvegpoharat takar. Anno több ilyen terméket is vásároltunk, miután elfogyott a mustár kimostuk az üvegekt és pohárként használtuk, azonban sajnos a múlt héten az utolsó darab is eltörött. Érdekelne hogy nem-e lehet még valahol kapni ezt a mustárt és az hogy melyik gyártó mustárjáról lehet szó. Ha kell képeket is tudok feltölteni a pohárról.2011. aug. 25. 19:52
1/2 anonim válasza:
Ma reggel láttam a Machban kis pohár dijoni mustár van benne . Csak most mese figurás van azt hiszem ,hogy olyan 600 ft körül volt !!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, egy lépessel közelebb kerültem a beteljesüléshez :D
Ha legközelebb Egerben járok megnézem a Matchban. Már arra is gondoltam hogy magát a gyártó céget keresem meg hogy ugyan egy régi jó vásárlójuknak nem akarnak-e szállítani egy-két karton üvegpoharat jófejségből :D
2011. aug. 28. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!