Befőttre címkeragasztás?
Figyelt kérdés
Csináltam nagyon szép címkéket. Hogy ragasszam rá az üvegre? Ha cellux-szal, akkor az eléggé csúnyácska lenne, nem? Viszont előnyös, hogy nem ázik át, meg nem lesz lekváros :)
Valakitől hallottam, hogy só, liszt, meg víz elegyéből valamilyen ragasztót lehet előállítani és ezzel szokták???
2011. júl. 31. 22:22
11/12 A kérdező kommentje:
de akarom, képzeld..
Mondj egy papírboltot, ahol láttál ilyet.
2011. aug. 2. 09:54
12/12 TJózsef válasza:
Írtam privátot is, de elfelejtettem: a dekupázs lakk is elég jó megoldás, mosogatható, időálló bevonatot ad. Csak okosan, el ne kenődjön. Ha nagyon ügyes vagy, a színtelen bevonó lazúrok is jók, sokkal olcsóbb, csak vízalapú, és kenődhet. Kötés után azonban időálló. De a cellux ha nem tetszik, az üvegtapéta egy fokkal jobb, ha szépen túlér a címkén.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!