Befőttre címkeragasztás?
Figyelt kérdés
Csináltam nagyon szép címkéket. Hogy ragasszam rá az üvegre? Ha cellux-szal, akkor az eléggé csúnyácska lenne, nem? Viszont előnyös, hogy nem ázik át, meg nem lesz lekváros :)
Valakitől hallottam, hogy só, liszt, meg víz elegyéből valamilyen ragasztót lehet előállítani és ezzel szokták???
2011. júl. 31. 22:22
1/12 anonim válasza:
aha, az a csiríz.
viszont engem is érdekel, hogy mivel ragad meg a papír az üvegen. :)
2/12 anonim válasza:
Olyan papirt kell venni aminek az egyik fele ragasztós,lehet kapni olcsón papirboltokba,ennyi!
3/12 A kérdező kommentje:
számítógépen csináltam és sima papírra tudom kinyomtatni..
2011. júl. 31. 22:51
4/12 anonim válasza:
Lehet kapni kétoldalas ragasztószalagot aminek mind a két oldala tapad.Na azt ráragasztod a címkére lehúzod a fóliát róla majd az üvegre ragasztod.Ennyi az egész és utána könnyen eltávolíthatod ha kiakarod mosni az üveget.
5/12 anonim válasza:
Miért csak sima papírra tudod nyomni?
Ha veszel matricásat, akkor arra is tudod.
6/12 A kérdező kommentje:
Nekem nincs nyomtatóm :( ha elmegyek kinyomtatni valahová, ott mégse kérhetem, hogy úgy nyomtassák. Meg nem is szoktam ilyen papírokat látni :$
2011. aug. 1. 22:59
7/12 A kérdező kommentje:
2011. aug. 1. 23:00
8/12 anonim válasza:
"elmegyek kinyomtatni valahová, ott mégse kérhetem, hogy úgy nyomtassák."
Ha te viszel papírt, miért ne kérhetnéd?
Vannak nyomtatással foglalkozó cégek. Simán megcsinálják.
9/12 A kérdező kommentje:
"Meg nem is szoktam ilyen papírokat látni :$"
2011. aug. 2. 07:30
10/12 anonim válasza:
Erre mondják: nemakarásnak nyögés a vége.
Ha nem akarod, akkor ne csináld!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!