Tyúkhúst el tudom így készíteni?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Szerintem is jó lesz, (combot, szárnyat) apró kockákra vágva brassóinak megcsinálod, akkor már átsül.
Ha a mellehúsát le tudod szelni vékonyra, és lisztbe forgatva (mint a natúr-szeletet), vagy panírozva és rántott szeletként sütöd meg, szerintem az a bundában még ugyanúgy átpuhul, mint más nyers hús. Akkor már kétfajta kaját csináltál belőle. Persze attól függ, hányan vagytok rá.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
elhiszem, hogy élvezhetetlen. annak mindene belefőtt a levesbe, azért íztelen.
nagyon erőltetett módon, lehet esetleg nagyobb darabokban megpirítani és valamilyen szósszal, paradicsom, vagy pl a zöldségekből vadasmártás, elfogyasztani, de akkor is ízetlen főtthús marad.mindenesetre jól fűszerezd be.
még amit tudok ajánlani, kicsontozva , dinsztelt hagymán átpirítani, majd ledarálni. ehhez 2-3 főtt tojást is utánadarálni, alaposan fűszerezni, só, bors , majoranna, mustár és annyi tejföl, hogy kenhető legyen.
így húspástétomként hideg vagy melegszendvicsre finom alapanyag lehet belőle.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Én ettem ilyet, a levesben főtt tyúk meg volt sütve. Borzalmas volt, íztelen, száraz. (A leves belőle isteni!)
Ez alapján én biztosan nem kínlódnék vele, felesleges időpocsékolás + a tojás, a panír, a gáz/villany - és nem lesz finom.
Persze lehet, hogy mások finomabban el tudják készíteni, én én ettem csak rosszat, de annyira rossz élmény volt, hogy nem próbálnám ki újra.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
A melle húst már megettüka levesben, zöldségekkel. 2en vagyunk, tehát ma vacsira ilyen sültnek gondoltam. Ott van uyge 2 nagy comb, meg a szárnyai, a farhátról már leszedegettem a húst, de mégis csak 2 nagy comb, fáj a szívem, ha ki kéne dobnom.
Megpróbálom megpirítani, előtte bepácolom, hátha úgy megpuhul egy kicsit. Aztán majd meglátjuk. legfeljebb lesz a kutyának egy jó vacsija...
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Véleményem:
Kutyából nem lesz szalonna, mint ahogy fából sem vaskarika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!