Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért lesz túrós állagú a...

Miért lesz túrós állagú a főzőtejszínem?

Figyelt kérdés
Négysajtos tésztát csináltam csirkehússal, s ahogy kell, a húst megpirítottam, hozzáöntöttem a főzőtejszínt, majd hozzáadtam a sajtokat, amik szépen fel is olvadtak. Viszont a tejszín (már nem először főzéskor) csirízes, túrós állagú lesz. Mitől lehet ez? Túlságosan felhevült a serpenyő és hirtelen felforrt a tejszín?
2011. júl. 23. 13:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom,Én életemben nem jártam így,pedig 20 éve főzök,és tejszínnel is sokat.El nem tudom képzelni,de kíváncsi lennék Én is rá,hogy miért.
2011. júl. 23. 13:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem akkor szokott ilyen lenni, ha rossz minőségű a tejszín. Csak a Milli ér valamit, az összes többi borzalmasan összecsomósodik: Meggle, Tolle, és az olcsó kategóriások. Máskor használj Millit és nem lesz gond.
2011. júl. 23. 13:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
A másik tippem a tejszín minősége lett volna, szóval igazad lehet. Legközelebb akkor Millit használok, köszönöm a tippet!
2011. júl. 24. 23:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Én mindig Pennys,Lidl-s,vagy Aldis tejszínt használok,és nem csomós.
2011. júl. 25. 01:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
én eddig meggle-st használtam, és nekem is mindig összecsomósodott ilyenkor. :S
2011. júl. 26. 17:26
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!