Meggyet hogyan kell fagyasztani?
Figyelt kérdés
Kaptunk több kg meggyet, amit majd szeretnék akár süteménynek is megcsinálni. Most vizsgáim vannak, ezért inkább lefagyasztanám.
Mire kell figyelni, hogyan fagyasszam?
2011. jún. 26. 18:27
1/17 anonim válasza:
Mosd meg, magozd ki osztd több kisebb adagra, zacsiba vele és irány a fagyó. Kábé ennyi
2/17 anonim válasza:
Nem kell kimagoznod,úgy is lefagyaszthatod tasakokba. Arra figyelj,hogy ne engedjen levet.
3/17 anonim válasza:
Ha süteménybe teszed, jobb, ha kimagozod.
4/17 anonim válasza:
Szerintem mindenféleképpen magozd ki,mert leveshez és sütihez is jobb úgy.
5/17 A kérdező kommentje:
Nincs magozóm, a vizsgák utánra terveztem, hogy veszek egyet és sütögetek majd. Most sajnos még időm se lenne elmenni venni egyet, kézzel meg nem szívesen állnék neki (no meg az idő) 4-5 kg meggynek :(
Nagy baj, ha magozatlanul teszem el? Nem lehet felengedés után magozni majd?
2011. jún. 26. 19:13
6/17 anonim válasza:
de lehet, ha teljesen kiengedett,de akkor, majd sajnálni fogod, hogy nem mag nélkül tetted el:)))
7/17 A kérdező kommentje:
Hát, akkor meg vagyok lőve, mert két nap múlva vizsgázom és sok múlik rajta - simán veszni hagyok egy tonna meggyet is. De addig nem fér bele a magozó beszerzése és használata :(
2011. jún. 26. 19:30
8/17 anonim válasza:
4-5 kiló, az semmi. Egy este alatt simán ki lehet magozni kézzel is. Fagyasztottan nem lehet belőle olyan jól kiszedni a magot.
9/17 A kérdező kommentje:
Igen, de nekem néhány óra is nagy kiesés most. Két napig, ha simán hűtőben tartom, akkor kibírja?
Most tényleg nem tudok nekiugrani magozni. A meggyet meg ajándékba kaptuk, nem számítottam rá.
2011. jún. 26. 19:52
10/17 anonim válasza:
Akkor tedd be hűtőbe. Ha normális fajta, akkor kibírja (azért válogasd át amikor magozod, nehogy penészes legyen közte!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!