Steviával raktatok már el befőttet, illetve lekvárt?
Hát,igen... tavaly november óta van meg a növényem,kéthetente vagdostam és szárítottam-porítottam a leveleit,ösze is gyűlt egy-másfél decire való por. Aztán tavasszal kiültettem,addigra már nagyon rosszul kezdett kinézni,mostanra újra kezd megerősödni,még nem vágtam.
Próbáltam gyümölcslevesbe tenni belőle,azon kívül,hogy kicsit hülyén nézett ki,mert olyan lett,mintha petrezselyemmel készítettem volna-eléggé zöld volt,úgyhogy nem használtam keveset-nem találétam egyáltalán édesnek.Kellett bele mézet tennem.Fogalmam sincs,hogyan kellene és mennyit.De lekvárhoz szerintem akkora mennyiségre volna szükség,ami már igazán gusztustalan kinézetűvé tenné az ételt,hacsak nem úgy csinálná az ember,hogy előre készítene vízzel egy főzetet.Na,de akkor meg hogyan lesz lekvárszerű az étel állaga?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!