A töltött káposztához, ha nincs sűrített paradicsom, vajon jó lesz úgy is, ha ketchup-al főzöm meg?
Na, még mielőtt mindenki leosztja a másikat, igazából senki nem beszél össze-vissza, van olyan töltött káposzta, amibe kell paradicsom (mondjuk én nem azt a fajtát szoktam csinálni, most néztem csak utána, de tényleg van), méghozzá a szabolcsi töltött káposzta, ahogy az egyik hozzászóló írta. Nézzétek:
Hűha!! Nem gondoltam volna, hogy ennyi választ kapok! :D
Na szóval: Sz-Sz-B. megyei vagyok, itt paradicsommal készítik a töltött káposztát és sztem ez a legfinomabb :))
Sőt, én még pluszban szoktam készíteni hozzá paradicsomszószt.:) Így imádom,és tálaláskor tejfölt is rakok rá! Nyámi!
Amúgy közben lett paradicsom sűrítményem, így fogalmam nincs, milyen katchup-al! :D
Édes káposztában töltöm, rizs, husu, , fűszerek...és paradicsomos lében főzöm! :)
Issssteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!