Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A töltött káposztához, ha...

A töltött káposztához, ha nincs sűrített paradicsom, vajon jó lesz úgy is, ha ketchup-al főzöm meg?

Figyelt kérdés
2011. máj. 27. 21:29
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
te beszélsz összevissza!!! a töltött káposztában NINCS paradicsom nem is volt. !!! se köretként se semmiképp. egyedül tormát szoktak hozzá szervirozni azt is csak azért mert egy valamire való cserépben főtt töltöttkáposztához füstölt csülköt is szoktak adni.
2011. máj. 28. 14:56
 22/25 anonim ***** válasza:

Na, még mielőtt mindenki leosztja a másikat, igazából senki nem beszél össze-vissza, van olyan töltött káposzta, amibe kell paradicsom (mondjuk én nem azt a fajtát szoktam csinálni, most néztem csak utána, de tényleg van), méghozzá a szabolcsi töltött káposzta, ahogy az egyik hozzászóló írta. Nézzétek:

[link]

[link]

[link]

2011. máj. 28. 15:18
 23/25 anonim ***** válasza:
no az erdélyiben biz' tényleg nincs. s nem is volt de az elöttem szóló agy igasságot mondott . amennyi ház annyi szokás
2011. máj. 28. 15:49
 24/25 A kérdező kommentje:

Hűha!! Nem gondoltam volna, hogy ennyi választ kapok! :D

Na szóval: Sz-Sz-B. megyei vagyok, itt paradicsommal készítik a töltött káposztát és sztem ez a legfinomabb :))

Sőt, én még pluszban szoktam készíteni hozzá paradicsomszószt.:) Így imádom,és tálaláskor tejfölt is rakok rá! Nyámi!

Amúgy közben lett paradicsom sűrítményem, így fogalmam nincs, milyen katchup-al! :D

Édes káposztában töltöm, rizs, husu, , fűszerek...és paradicsomos lében főzöm! :)

Issssteni!

2011. máj. 28. 20:06
 25/25 anonim ***** válasza:
Kérdező!! Neked van igazad! Főzzed igy továbbra is, jó egészséggel fogyasszátok 100 éves korotokig.
2011. máj. 29. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!